Jere-nelio.png

53 JERE LÖYTÖKORPI

Kylatjatunturit pallo some.png

Tervehdys,

Olen Jere Löytökorpi, 26-vuotias raumalaislähtöinen, monen mutkan kautta Kolarilaistunut miekkonen! Asustelen Ylläsjärven kylällä ja työskentelen ympärivuotisesti Hiihtokeskuksella! Kolarin kunnan asukkaana olen nyt ollut viisi vuotta.

Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja ja eräopas. Parhaillaan suoritan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa. Vapaa-aikani vietän jokien ja järvien rannalla perhokalastaen ja luonnossa liikkuen, toki myös golfkentät vetävät puoleensa!

Talvet vietetäänkin tiukasti rinteessä ja jos aikaa riittää niin jäähallillakin on mukava käydä pelailemassa. 

 

Mikä tekee Kolarista hyvän paikan asua ja elää? Rauhallisuus, puhdas luonto ja virtaavat vedet ovat tietenkin suurimassa roolissa oman asuinpaikan valinnassa, mutta siinä rinnalla kulkevat erittäin hyvät mahdollisuudet työllistyä ja luoda uraa kansainvälisessä ja kasvavassa matkailukohteessa. Kolari tarjoaa myös loistavat puitteet liikunnan ja urheilun harrastamiselle!

Ensikertaa kuntavaaleissa ehdokkaana, mutta miksi? Tässä muutamia ajatuksiani…

Haluan asettua kuntavaaleihin ehdokkaaksi ajaakseni tärkeäksi kokemiani asioita ja ainoa tapa edistää niitä on tuoda ne julkisesti esille. Tämän ryhmän arvot ja ajamat asiat kohtaavat omat arvoni erittäin hyvin ja oli helppo lähteä mukaan ryhmään!

Tavoitteeni on edesauttaa lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksien kehittämistä monipuolisesti, meillä on upeat puitteet ihan kansanvälisen tason harjoitteluun asti. Unohtamatta tietenkään matalan kynnyksen harrastetoimintaa! Kolarin vuokra-asuntotilanteen ja kaavoittamisen eteen on tehtävä työtä! Varsinkin Ylläsjärven ja Äkäslompolon alueen vuokra-asuntojen tilanne ja kaavoittaminen on huonossa jamassa, muuttajia olisi mutta asuntoja ei! Avoimen ja rehellisen päätöksenteon puolesta!

Toiveenani olisi avoimet ja rehelliset päätökset kunnan luottamushenkilöiden puolelta, päätösten tulisi perustua faktaan ja niihin pitäisi tutustua päätöstä tehdessä! Päätöksistä tulisi viestiä avoimesti ja palautetta tulisi ottaa vastaan, niin positiivista kuin negatiivista.